Revolax

Revolax е революционен южнокорейски хиалуронов филър, иновативен и лесен за употреба, гарантиращ отлични резултати и дълготрайност.

Произведен по напълно иновативна технология, Revolax постави нови стандарти и наложи еталон за качество, недостижими за повечето производители в областта на дермалните филъри.

Хиалуроновите филъри Revolax са три вида:

  • Revolax Fine – изключително подходящ за фини линии, пушачески бръчки, пачи крак, деколте и шия.
  • Revolax Deep – прилага се ефективно за подобряване на назолабиални гънки, възвръшане обема на устните, както и средно дълбоки до дълбоки бръчки.
  • Revolax Sub Q – възстановява изгубени обеми в областта на скулите, брадичка. Коригира контура на лицето, както и редуцира силно изразени бръчки.

Със своята оптимална виско-еластичност и cross-linked технология, филърите Revolax гарантират отличнен естествен резултат, безопастност и дълготрайност в продължение на 12-18 месеца.
Благодарение на специалната формула, която съдържа и лидокаин (0,3%), процедурата е максимално комфортна, както за лекаря, така и за пациента.

Компанията производител Across се е доказал като световен лидер благодарение на най-високите стандарти за качество, строги проверки на процесите и постоянни независими изследователски изпитвания.

За повече информация, моля посетете www.revolax.bg